Titkos szolgáltatások

Másra vágysz? Válassz nem-listázott szolgáltatásaink közül! Ezeknél a programoknál külső partnerekkel karöltve szervezzük a megrendelt eseményed. Titkos Szolgáltatásink tökéletesek céges csapatépítőnek, vagy nagyobb baráti társaságnak szórakozásra. Itt nincsenek listaáraink, kérj egyedi ajánlatot csapatodnak!

Rejtélyes Túra
Horror Színház

Rejtélyes Túra

Tölts velünk egy hosszú hétvégét, kirándulj egyet a Rejtélyek Házával! A titkok nyomába eredünk és felkeressük Európa legtitokzatosabb pontjait. Foglalj helyet és húzd le a bakancslistádról ezeket a misztikus helyeket! Még szabadságot sem kell kivenned...!

A boszniai Piramisok Völgyébe

Programterv (a megrendelő igényeihez igazítható): Képek
  • 1. nap este, Budapest: Rejtélyek Városa - szabadtéri nyomozás
  • 12 órás út; közben dokumentumfilm-vetítés a piramisokról, alvás a buszon
  • reggeli a híres Neretva folyó völgyében
  • 2. nap reggel, Mostar: 2-8 fős szobák elfoglalása, hangulatos óvárosi hostelekben
  • Rejtélyek Városa – krimi városnézés Mostarban, szabadfoglalkozás, fakultatív programok
  • 3. nap, Visoko: Hold Piramis és Ravne alagútrendszer
  • késő délután: rejtélyes kőgömbök felkeresése Zavidoviciben
  • hazaút: kb 8 óra
  • 4. nap: Hajnalban érkezés
Árajánlat

Mostar óvárosa
A gyönyörű mostari hidat is meglátogatjuk, ami az UNESCO világörökség része. Mostarban egy teljes napot eltöltünk, ahol nem egy unalmas városnéző program vár rátok, hanem krimi városnézésen vehetnek részt! Ezt a programot Magyarországgal Rejtélyek Városa néven ismertettük meg. Továbbá számos fakultatív program választható ( kocsmatúra, kézműves söröző, mostari „háborús túra” ).

Boszniai Piramisok Völgye
Az egyiptomi piramisok a legrégebbiek és a legnagyobbak az egész Földön. Téves! A néhány éve felfedezett és azóta is folyamatos feltárás alatt álló piramisok keletkezését több, mint 30.000 évvel ezelőttre teszik a kutatók. A 220 méteres, erdővel borított építmények újraírják a történelemkönyveket és megannyi titkot rejtenek. Jelenleg öt piramist fedeztek fel Visoko város vonzáskörzetében, melyekből ha a három legnagyobbat összekötjük a térképen, szabályos háromszöget alkotnak. Véletlen lenne?

Gyógyító alagútrendszer
Amellett, hogy több kilométer hosszan kígyóznak a felszín alatt és összekötik a piramisokat, még a nagyon magas negatív ion koncentráció miatt gyógyító hatásúak is. Modern eszközökkel mérhető, jótékony sugárzás, földalatti tavak, hatalmas megalitok, ősmagyar rovásírás – ez mind megtalálható...

Rejtélyes kőgömbök
Egy letűnt kor emlékeként több tucat rejtélyes kőgömb található a Balkánon. Méretük különböző, látszólag véletlenszerűen vannak elszórva messze egymástól, de két dologban egyeznek: nem faragták őket, hanem egy általunk ismeretlen technikával készültek, és geometriailag szinte tökéletesek. Talán a természet alkotta őket, de a piramisok völgyében tett látogatás után már nem hiszünk a véletlenekben…

Horror Színház

Magyarország első és egyetlen valódi Horror Színháza, mely horror- és thriller hangulatú drámákat mutat be. Csak megrendelésre.

Képek

Színházi előadás, színpadon, színészekkel.

A Horror Színház művei nem ijesztgetéssel, vagy a közönség bevonásával érik el céljaikat, hanem profi színészi játékkal. Olyan színházi előadások közül választhattok, melyek sötét, misztikus hangulatot teremtenek és izgalmas történetet mutatnak be.

Telihold
Árajánlat

Két férfi félresikerült kirándulásának lehetünk tanúi. Az egyre nyomasztóbbá váló légkörben, percről-percre feszültebbé válik a viszony a két barát (Val és Oli) között. Az előadás különlegessége, hogy helyzetkomikumok sorára építve mutatja be az élesedő konfliktusokat és a sötét erdőben rájuk leselkedő gonoszt...

"Márpedig élvezni fogod a kirándulást, még ha beledöglesz is!"

Az Utolsó Ember
Árajánlat

Az apokaliptikus járványt követően a főhős (Bob) egyedül éli mindennapjait egy olyan világban, ahol rajta kívül vélhetően már mindenki élőhalottá változott. Egy este Bobhoz hívatlan vendég érkezik, és ez felborítja addigi, "megszokott" életét. A főhősnek szembe kell néznie félelmeivel, és ráeszmél, hogy már kezd eltávolodni emberi mivoltától. Ám hamarosan a kinti világ is kopogtat ajtaján...

Ajánlatkérés

Titkos szolgáltatások | Impresszum | Adatkezelési nyilatkozat

Minden jog fenntartva. © 2016 Rejtélyek Háza